صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آسان ترین دستور پخت پیراشکی مرغ

آسان ترین دستور پخت پیراشکی مرغ

آسان ترین دستور پخت پیراشکی مرغ

طرز پخت پیراشکی مرغ

  • آرد= ۲ لیوان(میزان آرد تقریبی هست)
  • شکر= ۱ ق غ
  • نمک= ۱/۲ ق غ
  • خمیرمایه= ۱ ق غ سرصاف
  • تخم مرغ= ۱ عدد
  • ماست= ۵ ق غ
  • روغن مایع= نصف لیوان
  • آب ولرم= ۱ لیوان
  • مواد لازم برای مواد میانی
  • سینه مرغ= ۱ عدد
  • قارچ= ۱۰۰ گرم
  • پیاز= ۱ عدد متوسط
  • سوسیس= ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای= نصف یک عدد
  • سیر= ۱ حبه
  • رب= ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک، فلفل سیاه

اول میریم سراغ درست کردن خمیر، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو داخل ظرفی با هم مخلوط میکنیم(حتما از سالم بودن خمیر مایه تون اطمینان داشته باشین) وسط آرد رو گود کنین و یک عدد تخم مرغ و ماست و  روغن و آب ولرم ( وقتی به آب دست میزنین دستتون نمیسوزه و میتونید دستتون رو داخل آب نگه دارین اما گرما و حرارت آب رو کاملا حس میکنین) بهش اضافه کنین و با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنین و دوباره شروع به اضافه کردن آرد کنین.

میزان آرد مشخص نیست چون کیفیت آرد ها متفاوته قاشق قاشق آرد اضافه کنین و مخلوط کنین تا خمیری شکل بشه و بعد کم کم آرد اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد اگه خمیر کمی چسبندگی داشت آرد زیادی اضافه نکنین چون کیفیت کارتون پایین میاد با زدن کف دست به آرد و ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرین.

حدود ده دقیقه خمیر رو ورز بدین. اگه خمیر در نهایت کمی چسبندگی داشت دستتون رو چرب کنید و خمیر رو به داخل ظرف مناسبی انتقال بدین و روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و روی اون رو با دستمال بپوشونین و حدود یک ساعت داخل فضای محیط استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه و پف کنه.

برای تهیه مواد میانی یک عدد پیاز نگینی ریز خرد شده رو داخل تابه با دو قاشق روغن تفت بدین تا سبک و طلایی بشه بعد سوسیس نگینی خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین تا کاملا بپزه ( اگه سوسیس دوست ندارین حذفش کنین).

و بعد قارچ پخته و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین یک قاشق رب اضافه کنین و اجازه بدین کمی تفت بخوره و سیر له شده و مرغ خرد شده رو اضافه و مخلوط کنین و ادویه های دلخواه رو اضافه و حرارت رو خاموش کنین

مواد میانی کاملا سلیقه ایه و هر کدوم از این مواد رو که دوست نداشتین میتونین حذف کنین یا مواد دیگه ای مثل ذرت اضافه کنین یا به جای مرغ از گوشت استفاده کنین

در صورت دلخواه داخل پیراشکی از پنیر پیتزا هم میتونین استفاده کنین، در این صورت روی مواد میانی پنیر رنده شده یا ورقه ای قرار بدین و بعد پیراشکی رو بپیچین.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد سلفون رو بردارین و پف خمیر رو بگیرید و داخلش مواد بریزید و سرخ کنید یا در فر بذارید.

دیدگاهتان را بنویسید