صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

آموزش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

آموزش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

آموزش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

آموزش درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :

 ژامبون گوشت دودی 4 ورق
 کنسرو ذرت3 قوطی
 فلفل هالوپینو خرد شده 2 عدد
خامه نصف پیمانه
 پنیر پارمسان1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
 پنیر خامه ای200 گرم
 پیازخرد شده2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید