آموزش درست کردن رولت سیب زمینی
مواد کرپ رولت سیب زمینی :
شیر | ۳/۴ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۳/۴ لیوان |
نمک | کمی |
زعفران | کمی |
مواد داخل رولت سیب زمینی:
سیب زمینی پخته کوچک | ۵ عدد |
شوید خرد شده | ۲ قاشق |
خیارشور ریزخردشده | ۵ عدد |
سس مایونز | کمی |
نمک و فلفل | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه رولت سیب زمینی :
همه ی مواد کرپ را با هم می زنیم، تا یکنواخت شود، نه شل و نه سفت باشد.
کف تابه ی متوسط را کمی چرب می کنیم در ۳ مرحله از مواد داخل تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم تا کمی بپزد، خیلی آرام آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم بپزد.
طرز تهیه مواد داخل رولت :
مواد داخل رولت را با هم ترکیب می کنیم روی کرپ های سرد شده خیلی کم سس مایونز می زنیم و از موادمان خیلی نازک در سرتاسر کرپ پهن می کنیم و با دست خوب به لبه های کرپ می رسانیم، حالا از لبه شروع می کنیم آرام آرام رول کنیم، یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد بعد حلقه حلقه برش می زنیم.
نکته برای تهیه رولت سیب زمینی :
می توانید ژامبون یا مرغ پخته ی ریز شده هم اضافه کنید. این دیگر سلیقه ای است.