آموزش درست کردن رول سوخاری مرغ و ژامبون
مواد لازم برای رول سوخاری مرغ و ژامبون :
فیله مرغ | 3 عدد |
ژامبون | 3 ورقه |
پنیر چدار | 3 ورقه |
تخم مرغ (کمی زده شده) | یک عدد |
پودر سوخاری | 2 پیمانه |
روغن | برای سرخ کردن |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به مقدار لازم |
سیر (له شده) | 2 حبه |
پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون :
با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.