صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

آموزش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

آموزش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

آموزش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

آموزش درست کردن سالاد کینوا مکزیکی

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

کینوا 3 پیمانه
 آب مرغ2/3 پیمانه
لوبیا قرمز1 پیمانه
ذرت پخته شده2/3 پیمانه
خیار3 عدد
پیاز قرمز1 عدد
فلفل قرمز دلمه ای1 عدد

 

مواد لازم برای سس سالاد کینوا :

روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت 15 دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.

در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید