آموزش درست کردن مافین وانیلی خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای تهیه مافین وانیلی
مواد لازم | مقدار |
آرد | 1 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 1/3 لیوان |
روغن | 1/4 لیوان |
پودر شکر | 1 لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه مافین وانیلی با فر
- فر را روشن کنید تا گرم شود.
- در ظرفی تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
- ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت زمان 5 دقیقه هم بزنید تا حجم این مواد دو برابر شود و رنگ آن سفید گردد.
- شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل اضافه کنید.
- در این مرحله روغن را به باقی مواد بیافزایید و برای دو دقیقه با دیگر مواد مخلوط کنید.
- آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید.
- پس از الک کردن آرد و بکینگ پودر را آرامآرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی آنها را هم بزنید.
- مایه کیک را با استفاده از یک ملاقه درون قالب بریزید اما قالب را پر نکنید و یک سوم از آن را خالی بگذارید.
- با نوک چاقو آغشته به روغن روی مافین ها شیار بزنید تا شیرینی پس از پخت ترک بردارد.
- قالب ها برای مدت زمان تقریبی 30 الی 35 دقیقه درون فر و با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- بعد از خارج کردن مافین ها از فر آنها را می توانید تزئین و نوش جان نمایید.