صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :

 عسل  3 قاشق غذاخوری
 سس سویا کم سدیم  1 3 قاشق غذاخوری
 تکه های فلفل خرد شده (اختیاری)  یک چهارم قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری
 سیر خرد شده  2-3 حبه (حدود 1 قاشق غذاخوری)
 میگو پوست کنده و تمیز شده  حدود 300 گرم
 روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
پیازچه ی خرد شده برای تزیین 2 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته (برای سرو) به مقدار لازم
کلم بروکلی یا سایر سبزیجات (برای سرو) به مقدار لازم

طرز تهیه میگوی عسلی:

عسل، سس سویا، تکه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط ​​دیگر، میگو و روغن زیتون را اضافه کنید. به میگوها نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید

آن را مخلوط کنید و به آن مدتی استراحت بدهید تا میگوها  کاملا مزه دار شوند.

اگر عجله دارید اشکالی ندارد استراحت ندهید.

یک تابه را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. میگوها را داخل تابه قرار بدهید به صورتی که یک لایه از میگوها ته تابه چیده شده باشند.

میگوها را از یک طرف بپزید تا خوب طلایی شوند، حدود 1-2 دقیقه. میگوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شوند.

سپس ماریناد سیر و عسل را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه بدهید میگوها بپزند.

در صورت تمایل می توانید میگوها را از سس خارج کنید تا زیاد نپزند و سفت نشوند.

اجازه بدهید سس سفت شود. و میزان آن کم شود.

برنج قهوه ای را بپزید و در ظرف سرو بریزید و میگو را با سس غلیظ شده و سبزیجات روی برنج قرار بدهید

در صورت تمایل با ساقه های پیازچه تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید