صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن پاستای جامبو شلز خوشمزه

آموزش درست کردن پاستای جامبو شلز خوشمزه

آموزش درست کردن پاستای جامبوشلز

آموزش درست کردن پاستای جامبو شلز خوشمزه

آموزش درست کردن پاستای جامبوشلز

مواد لازم برای تهیه جامبو شلز :

 جامبو شلز1 بسته
گوشت چرخ کرده300 گرم
قارچ200 گرم
پنیر پیتزا200 گرم
 کالباس در صورت تمایل100 گرم
 فلفل دلمه ای2 عدد
 پیاز1 عدد
 رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم
سس بشاملبه مقدار لازم

 

طرز تهیه جامبو شلز در قابلمه :

برای پخت جامبو شلز در قابلمه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید.

سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و اضافه کنید کمی که تفت دادید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید .

قارچ های نگینی ریز شده را هم به مواد بیافزایید و مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را داخل مواد بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد آب بیاندازند

و با همان آب خودشان بپزند رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مقدار کمی آب بریزید تا رب با مواد بپزد. اگر دوست داشتید مقداری کالباس ریز شده اضافه کنید.

درون قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید زمانی که جوش آمد مقداری نمک  داخل آن بریزید و جامبوها را داخل آن بریزید تا  حدود 20 دقیقه بجوشند

در ادامه

در این فاصله سس بشامل را آماده کنید به این صورت که آرد را کمی تفت بدهید سپس کره را به آن اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد

تا کمی سفت شود زیاد نگذارید سفت شود. بعد از گذشت 20 دقیقه جامبوها را درون آبکش بریزید. مقداری آب سرد روی آن ها بریزید از مواد آماده شده داخل جامبوها بریزید.

و کف ماهیتابه کمی روغن بمالید و جامبوهای پر شده را بچینید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در آخر سس بشامل بریزید. اگر جای آن ها کم است می توانید

روی هم قرار بدهید به این صورت که بعد از ریختن سس بشامل لایه ی جدید را جامبو را بچینید و بعد پنیر و بعد سس بریزید اما بهتر است یک ردیف بچینیم.

اگر دوست نداشتید جامبوها خشک و ترد باشند مقدار کمی آب کف تابه بریزید سپس درب ماهیتابه را بگذارید و روی شعله پخش کن قرار بدهید

تا با حرارت کم بپزند.زمانی که آب آن کشیده شد و پنیرها آب شدند آماده ی سرو است. اگر دوست داشتید ترد شود اجازه بدهید ب

دون شعله پخش کن چند دقیقه بپزد تا سرخ شوند.

نکاتی برای پخت جامبو شلز:

علت ترک خوردن جامبو:

دلیل خرد شدن یا ترک خوردن جامبو شلز این است که بیشتر از ۲۰ دقیقه در آب می جوشد.

خشک نشدن جامبو شلز:

برای خشک نشدن جامبو شلز در قابلمه را در بالا توضیح داده ایم، و برای خشک نشدن داخل فر روی آن فویل آلومینیومی بکشید

و چند سوراخ روی آن بزنید. زمانی که پخت و شعله ی رویی را روشن کنید.

 برای پخت جامبو شلز داخل فر سس بشامل لازم نیست.

 برای پخت جامبو شلز، می توانید از ذرت پخته شده و یا از مرغ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید