آموزش درست کردن چیز کیک اسنیکرز خوشمزه و سریع
مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسنیکرز
مواد لازم | مقدار |
بیسکوییت دایجستیو | 200 گرم |
کره | 120 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
پنیر ماسکارپونه | 350 گرم |
خامه | 100 گرم |
شکر | 1/2 پیمانه |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
گاناش | 1 پیمانه |
شکلات اسنیکرز | 4 عدد |
بادام زمینی تست شده | 1/2 پیمانه |
آموزش چیز کیک اسنیکرز به صورت مرحله به مرحله
برای تهیه چیز کیک اسنیکرز باید طبق دستور به سه مرحله زیر عمل کنید:
مرحله اول : طرز تهیه کراست لبه دار
- فر رو روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
- بیسکوئیت ها رو به وسیله غذاساز یا هر وسیله دیگه کاملاً پودر می کنیم.
- کره را آب کرده و اجازه می دهیم خنک شود، سپس به بیسکوییت ها می افزاییم.
- کره و بیسکوئیت را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
- یک قالب 22 سانتی را با روغن مایع چرب می کنیم.
- مخلوط کره و بیسکوئیت را داخل قالب می ریزیم.
- به خوبی و با حوصله با انتهای یک استکان صاف و یا پشت قاشق مخلوط را فشار می دهیم تا از دیواره ها دو تا سه سانت بالاتر بیاد و در واقع یک کراست لبه دار درست شود.
- قالب را ده دقیقه داخل فر گرم شده قرار میدهیم.
- بعد از ده دقیقه قالب را از فر خارج می کنیم و زمانی که از حرارت افتاد، داخل یخچال قرار می دهیم.
مرحله دوم : درست کردن فیلینگ
- پنیر ماسکاپورنه یا پنیر خامه ای بدون نمک را از قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسد.
- پنیر را داخل یک ظرف مناسب میریزیم.
- پنیر و شکر را با همزن برقی مخلوط می کنیم تا یکدست و لطیف شود.
- به مخلوط پنیر و شکر، آرد را بیافزایید و هم بزنید.
- به مخلوط پنیری تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از افزودن وانیل با دور متوسط همزن هم می زنیم.
- سپس خامه را اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا همه مواد کاملاً با هم یکدست شوند.
- دو عدد از شکلات های اسنیکرز را به تکه های کوچیک تقسیم می کنیم.
- شکلات ها را به فیلینگ می افزاییم و با لیسک هم می زنیم.
- قالب را از یخچال خارج می کنیم و فیلینگ را روی کراست خنک شده میریزیم و به صورت یکنواخت پخش می کنیم.
- قالب را داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 12 دقیقه قرار می دهیم. نکته:حتما یک ظرف پر از آب داخل فر قرار دهید.
- بعد از گذشت 12 دقیقه درجه فر را کاهش داده و روی دمای 140 درجه سانتیگراد برای 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.
- بعد از پخت، فر را خاموش می کنیم. زمانی چیز کیک پخته است که کناره های چیز کیک کاملاً سفت و مرکزش حالت ژلاتینی داشته باشد.
- اجازه دهید چیز کیک 1 ساعت در داخل فر خاموش بماند.
- بعد از یک ساعت چیز کیک را از فر خارج و 7-8 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله سوم : طرز تهیه گاناش
- 100 گرم خامه را داخل یک تابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- وقتی خامه از کناره هایش شروع به حباب زدن نمود، 150 گرم شکلات را به آن بیافزایید و حرارت رو خاموش نمایید.
- خیلی سریع شکلات و خامه را ترکیب نمایید تا کامل یکدست شوند.
- بعد از خنک شدن بادم زمینی های تست شده را خرد و به ترکیب شکلات و خامه اضافه کنید.
- چیز کیک را از یخچال خارج و مخلوط گاناش و بادام زمینی را روی فیلینگ پخش کنید و مجدداً برای 1 ساعت دیگر داخل یخچال قرار دهید.
- پس از یک ساعت کناره های چیزکیک را با یک چاقوی تیز، از قالب جدا کرده و داخل ظرف سرو قرار دهید.
- دو تا اسنیکرز باقی مونده رو هم خرد می کنیم و روی گاناش به سلیقه خودمون میریزیم.
نکات مهم
- از پنیر خامه ای پر چرب و بی نمک استفاده کنید.
- قبل از استفاده از پنیر آن را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا دمای آن به دمای اتاق برسد.
- تخم مرغ ها نیز بهتر است دمای اتاق برسد.
- نگران لغزنده بودن کیک بعد از زمان پخت نباشید زیرا کرم پنیری بعد از خارج شدن از فر تا زمانی که دمای آن کم شود به پخت خود ادامه می دهد.
- این دسر را می توانید دو روز در یخچال نگهداری کنید.
- چیز کیک را با شکلات اسکینرز تزئین نمایید.