صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش پخت زرشک پلو با گوشت به سبک جدید در سال 1403

آموزش پخت زرشک پلو با گوشت به سبک جدید در سال 1403

آموزش پخت زرشک پلو با گوشت به سبک جدید در سال 1403

در این مقاله از ستیکا، طرز تهیه زرشک پلو با گوشت را آورده ایم. زرشک پلو با گوشت گوسفندی و مرغ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت های خاص و جشن ها سرو می شود. این غذا ترکیبی خوشمزه از برنج، زرشک، و گوشت است که طعم و عطر بی نظیری دارد.

طرز تهیه زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی نیز شناخته می‌شود. این غذا از ترکیب برنج، زرشک، گوشت و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. زرشک پلو با گوشت را می‌توان با انواع گوشت مانند گوشت گوسفندی، گوشت مرغ و گوشت بوقلمون تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه زرشک پلو با گوشت را به طور کامل و جامع آموزش خواهیم داد.

مواد لازم زرشک پلو با گوشت :

برنج 4 پیمانه
گوشت گوسفندی یا مرغ 500 گرم
پیاز 2 عدد
زرشک 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1/2 پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ :

برای تهیه گوشت :

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.

2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد. در زمان پایان پخت گوشت برنج را آماده کنید.

برای تهیه برنج :

برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید.

بعد از خیساندن، آب برنج را خالی کنید.

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

برنج را به همراه نمک، به آب در حال جوش اضافه کنید و صبر کنید تا برنج نیم پز شود.

برنج نیم پز شده را آبکش کنید. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را روی آن قرار بدهید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

آموزش پخت زرشک پلو با گوشت به سبک جدید در سال 1403

نحوه پخت زرشک پلو با گوشت

برای تهیه زرشک :

زرشک را پاک کنید و بشویید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

زرشک را در روغن تفت دهید تا نرم شود. و شعله را خاموش کنید.

برای سرو زرشک پلو با گوشت :

داخل تابه ای یک عدد پیاز نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. زمانی که سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. برنج را به آن اضافه کنید و زعفران و زرشک و شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. زیر شعله را خاموش کنید و آن را داخل ظرف سرو بکشید. اگر زعفران را قبل از اضافه کردن برنج به گوشت اضافه کنید. گوشت شما رنگ می گیرد و برنج شما رنگ نمی گیرد.

برای سرو می توانید برنج و زرشک و زعفران را داخل ظرف بکشید و کنار آن گوشت قرار بدهید.

نکاتی برای تهیه زرشک پلو با گوشت :

• برای اینکه برنج خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از برنج ایرانی استفاده کنید.

• برای اینکه زرشک پلو شما خوشرنگ تر شود، می توانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.

• اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنید، بهتر است از گوشت گردن یا گوشت ماهیچه استفاده کنید.

• برای اینکه گوشت خوشمزه‌تر شود، می‌توانید آن را با مقداری دارچین و زنجبیل تفت دهید.

• برای اینکه گوشت شما نرم تر شود، می توانید آن را در زودپز بپزید.

• برای پخت زرشک پلو می توانید از کره به جای روغن استفاده کنید.

• برای خوشمزه تر شدن زرشک پلو، می توانید از گوشت گوسفند یا گوساله با استخوان استفاده کنید.

تزیین زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت را می‌توانید به روش‌های مختلفی تزیین کنید. در اینجا چند روش ساده برای تزیین زرشک پلو با گوشت را به شما آموزش می‌دهیم:

• می‌توانید از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.

• می‌توانید از گلبرگ‌های گل محمدی برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.

• می‌توانید از برگ‌های سبزیجات مانند جعفری و گشنیز برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید.

آموزش پخت زرشک پلو با گوشت به سبک جدید در سال 1403

انواع زرشک پلو با گوشت :

زرشک پلو با گوشت چرخ کرده: این نوع زرشک پلو با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و زمان پخت کمتری نسبت به سایر انواع زرشک پلو دارد.

زرشک پلو با گوشت ماهیچه: این نوع زرشک پلو با گوشت ماهیچه گوسفندی یا گوساله تهیه می شود و طعم و عطر بی نظیری دارد.

زرشک پلو با گوشت گردن: این نوع زرشک پلو با گوشت گردن گوسفندی تهیه می شود و طعم و عطر لذیذی دارد.

زرشک پلو با گوشت بره: این نوع زرشک پلو با گوشت بره تهیه می شود و طعم و عطر خاص و منحصر به فردی دارد.

مطالب مرتبط :

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای…

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر مواد لازم:…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه مواد لازم :   قارچ…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی مواد لازم برای تهیه…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید