صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : اموزش درست کردن قارچ کاراملی خوشمزه با رسپی جدید

اموزش درست کردن قارچ کاراملی خوشمزه با رسپی جدید

اموزش درست کردن قارچ کاراملی خوشمزه با رسپی جدید

اموزش درست کردن قارچ کاراملی خوشمزه با رسپی جدید

اموزش درست کردن قارچ کاراملی خوشمزه با رسپی جدید

مواد لازم برای قارچ کاراملی :

قارچ500 گرم
 سس سویایک چهارم پیمانه
 سرکه بالزامیک یا سرکه خرما یک چهارم پیمانه
 نمک و فلفلکمی
 عسل یا دوشابیک قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
سیر2 حبه
پودر نشاستهیک قاشق مرباخوری

 طرز تهیه قارچ کاراملی :

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید.

قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو‌ دقیقه بماند داخل آن کافی است.

حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند،

قارچ ها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند.

حرارت را کم نکنید چون قارچ ها آب می اندازند. با حرارت تند قارچ ها نرم می شوند و سس غلظت می گیرد.

پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشد ) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیرد.

روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.

این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را ‌می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد.

عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی می دهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم می شود استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید