درمان کم خونی با استفاده از نعناع
شما جز آن دسته از افراد هستید که دارای کم خونی هستند ، به شما توصیه می کنیم از این سبزی معطر میل کنید.
یک متخصص تغذیه گفت: نعناع تازه به دلیل داشتن فولات برای کسانی که فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد.
مریم مراداف افزود: نعناع مقوی معده، ضد اسپاسم و گرفتگی عضلات، ضد نفخ، تقویت کننده معده و بدن است. نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین B1 ،B2، B3 اشتها آور و سرشار از فولات است.
وی گفت: فولات موجود در نعناع برای کسانی که فقر آهن دارند، میتواند مفید باشد. همچنین نعناع دارای پتاسیم است و برای کسانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، مفید است.
مراداف اضافه کرد: نعناع دارای اسانس منتول است که تسکین دهنده است و برای دردهای موضعی مفید و ضدعفونی کننده است. از نعناع اسانس، روغن گرفته میشود.
اسانس نعنا
همچنین اسانس نعناع دارای خواص ضد درد، ضد میکروب، ضد اسپاسم، ضد احتقان بینی و محرک هضم غذا است.وی افزود: نعناع ویتامین A بالایی دارد و در کنار ویتامین C میتواند آنتیاکسیدان قوی در برابر رادیکالهای آزاد باشد. همچنین جویدن نعناع باعث خوشبو شدن دهان میشود.این متخصص تغذیه گفت: نعناع خشک با نعناع تازه تفاوت دارد و اسیدفولیک و ویتامین C ویتامین B1، B2 و B3 در نعناع خشک از دست میرود ولی 100 گرم نعناع خشک نسبت به 100 گرم نعناع تازه حجم بیشتر و سدیم، پتاسیم، گوگرد، منگنز و کلسیم بیشتری دارد.