صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستورالعمل پخت نان های مغزدار

دستورالعمل پخت نان های مغزدار

دستورالعمل پخت نان های مغزدار

دستورالعمل پخت نان های مغزدار

دستورالعمل پخت نان های مغزدار

مواد لازم برای نان های مغزدار :

شیر ولرم سه چهارم پیمانه
 آب ولرمیک چهارم پیمانه
 شکر یک قاشق چایخوری
 تخم مرغیک عدد
کره ذوب شدهسه قاشق غذاخوری
نمکیک هشتم قاشق چایخوری
خمیر مایهدو قاشق مرباخوری
آردتقریبا چهار پیمانه
کره ذوب شدهدو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر

دستورالعمل پخت نان های مغزدار :

ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید

بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط

سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید

اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود.

برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده

با  سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود

بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم

کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید