دستورالعمل پخت نان های مغزدار
مواد لازم برای نان های مغزدار :
شیر ولرم | سه چهارم پیمانه |
آب ولرم | یک چهارم پیمانه |
شکر | یک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
کره ذوب شده | سه قاشق غذاخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
خمیر مایه | دو قاشق مرباخوری |
آرد | تقریبا چهار پیمانه |
کره ذوب شده | دو قاشق اضافی برای مالیدن روی خمیر |
دستورالعمل پخت نان های مغزدار :
ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مابه را مخلوط کنید
بگذارید کنار تا عمل بیاید کره و شیر و تخم مرغ و نمک را مخلوط
سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را اضافه و مخلوط کرده ورز بدهید
اگر چسبنده بود آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا اینکه حجم آن دو برابر شود.
برای مواد میانی چهار پنج عدد سیب را به صورت ورقه های نازک بریده
با سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم شود و آب آن کشیده شود
بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کرده و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین افزوده و می گذاریم
کاملا نرم شود بعد می گذاریم خنک شود و داخل خمیر استفاده می کنیم.