صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور تهیه مربای فندق سریع و مقوی

دستور تهیه مربای فندق سریع و مقوی

دستور تهیه مربای فندق سریع و مقوی

دستور تهیه مربای فندق سریع و مقوی

دستور تهیه مربای فندق سریع و مقوی

طرز تهیه ی مربای فندق خوشمزه و مقوی

مربا فندق یک مربای آجیلی خوشمزه است که مطمئنا همه عاشقش خواهند شد. در این مطلب از ستیکا شما را با دستور تهیه این مربای خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

مربا فندق یک مربا آجیلی بسیار خوشمزه و مقوی است که میتوانید در وعده صبحانه و عصرانه میل نمایید. برای تهیه مربای فندق حتما پوست فندق ها را بگیرید تا مربایتان طعم و جلوه بهتری داشته باشد.

در این مقاله طرز تهیه انواع مربا فندق را به شما آموزش داده ایم ، اگر میخواهید مربا فندق شما کمی جذاب تر و معطر تر باشد میتوانید از ترکیب خلال پوست پرتقال یا پوست پسته در مربا استفاده نمایید.

نکته مهمی که برای برای تهیه مربای فندق باید رعایت کنید این است که مربا را باید در ظرف لعابی بجوشانید.

مواد لازم مربا فندق

فندق   نیم کیلوگرم
 آب ۳۵۰ میلی لیتر
 شکر ۷۰۰ گرم
 جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای فندق

مغز فندق را به مدت 4 ساعت در آب خیس کنید.

مقداری آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و زمانی که به جوش آمد ، فندق ها را داخلش بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.

شکر و آب را در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

جوهر لیمو را در 1 قاشق آب حل کنید و به شربت اضافه نمایید.

مغز فندق را به قابلمه اضافه کرده واجازه دهید بجوشد تا قوام بیاید.

بعد از سرد شدن مربا را در شیشه های دربسته در یخچال نگهداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید