صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت بولانی سیب زمینی افغانی

دستور پخت بولانی سیب زمینی افغانی

دستور پخت بولانی سیب زمینی افغانی

دستور پخت بولانی سیب زمینی افغانی

دستور پخت بولانی سیب زمینی افغانی

مواد لازم بولانی کچالو

مواد لازم میزان لازم
آرد 3/5 پیمانه
نمک 2 قاشق غذا خوری
روغن 2 قاشق غذا خوری
آب 1و 1/4پیمانه
مواد میانی میزان مواد میانی
سیب زمینی 3 عدد
گشنیز 1 پیمانه
پیاز حلقه شده 2 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز 1/2 پیمانه
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بولانی کابلی کچالو 

مرحله اول : 

ابتدا آرد و نمک و روغن را در یک کاسه مناسب بریزید و با کمک همزن با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم : 

در این مرحله ای طرز تهیه بولانی سیب زمینی افغانی، آب را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید

خمیر شما نباید بیش از حد چسبناک باشد می توانید مقدار آب را کمی افزایش دهید.

مرحله سوم : 

خمیری که آماده کرده اید را خوب ورز دهید و روی ظرف را سلفون بکشید

حدود 20 الی 30 دقیقه بگذارید تا در یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم : 

سیب زمینی های بولانی کچالو افغانی را شسته سپس در یک قابلمه آبپز کنید

پس از پخت، پوست آن را جدا کنید سپس در یک ظرف مناسب کمی آن ها را له کنید.

مرحله پنجم : 

دو قاشق روغن در داخل ماهیتابه ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا داغ شود

سپس فلفل سبز  را شسته و خرد کنید و داخل ماهیتابه ریخته و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود.

از ما درخواست طرز تهیه بولانی بدون روغن را داشتید که در مطلب بعدی آموزش خواهیم داد و این مطلب طرز تهیه بولانی افغانی با روغن است.

مرحله ششم : 

پیاز را نیز شسته و حلقه حلقه خرد کنید حدودا 2 عدد پیاز کافی می باشد.

پیاز های خرد شده را به فلفل ها اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله هفتم : 

گشنیز را که شسته و ریز خرد کرده اید را به مواد تابه اضافه کنید.

مرحله هشتم : 

سیب زمینی له شده را نیز به مواد تابه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

ادویه های موجود در لیست مواد لازم برای خمیر بولانی و مواد میانی این غذا را نیز به آن اضافه و خوب با یکدیگر ترکیب کنید.

مرحله نهم : 

خمیر را از کاسه بیرون آورده و آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از تکه های خمیر را برداشته و روی بقیه خمیرها را بپوشانید

مرحله دهم : 

روی تخته کمی آرد بریزید و خمیر را  روی آن قرار دهید و به شکل دایره ای و به قطر حدود 20 سانتی متر باز کنید.

مرحله یازدهم : 

روی نصف خمیر کمی از مواد داخل پیراشکی را بریزید، به طوریکه این مواد یک سانت از لبه دایره فاصله داشته باشد

سپس روی آن را با نصف دیگر خمیر بپوشانید با کمک چنگال به هم بچسبانید.

مرحله دوازدهم :

حال در تابه ای روغن بریزید و دو طرف بولانی را خوب سرخ کنید.

بولانی کچالو خوشمزه شما که یک غذای معروف افغانستانی است، حاضر شد؛ نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید