صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت تارت قارچ و پنیر آسان و خوشمزه

دستور پخت تارت قارچ و پنیر آسان و خوشمزه

دستور پخت تارت قارچ و پنیر آسان و خوشمزه

دستور پخت تارت قارچ و پنیر آسان و خوشمزه

دستور پخت تارت قارچ و پنیر آسان و خوشمزه

مواد لازم تارت قارچ و پنیر

مواد لازم مقدار
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 300 گرم
پیاز 1 عدد
پنیرپیتزا به مقدار لازم
خمیر تارت آماده به مقدار لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغ

مرحله اول:

ابتدا درون قابلمه ای یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم:

بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچ ها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

مرحله سوم:

در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچ های خرد شده تفت دهید.

مرحله چهارم:

بعد از تفت دادن قارچ ها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه می رسد، مرغ را به همراه ادویه های گفته شده به قارچ های سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله پنجم:

قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید. اگر می خواهید خمیر تارت را خودتان تهیه کنید در بخش شیرینی پزی نمناک بخوانید.

مرحله ششم:

مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر می توانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.

مرحله هفتم:

قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده، به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید