صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت خورشت قیسی (آلو قیسی )

دستور پخت خورشت قیسی (آلو قیسی )

دستور پخت خورشت قیسی (آلو قیسی )

دستور پخت خورشت قیسی (آلو قیسی )

دستور پخت خورشت قیسی (آلو قیسی )

مواد لازم خورش آلو قیسی

مواد لازممقدار
مرغ4 تکه
برگه زرد آلو9 عدد
آلو سیاه9 عدد
پیاز2 عدد
شکر1/2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

خورش آلو قیسی

طرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغ

مرحله اول :

ابتدا مرغ های تمیز شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم :

ادویه ها که شامل (نمک٬زردچوبه٬فلفل سیاه) به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. از آب مرغ حدود 1 لیوان کنار بگذارید و مرغ ها را از صافی رد کنید.

مرحله سوم : 

در یک تابه روغن بریزید و مرغ های آبکش شده را سرخ کنید.

مرحله چهارم : 

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله پنجم : 

آلو قیسی ها و آلو سیاه ها را شسته و آبکش کنید تا آب آن ها کامل جدا شود. سپس به پیاز های در حال سرخ شدن اضافه کرده و تفت دهید و در اوسط تفت دادن شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر و اضافه کردن یا نکردن آن کاملا سلیقه ای است.

مرحله ششم : 

قابلمه مخصوص خورشت را روی حرارت بگذارید و درون آن روغن بریزید سپس رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مرغ را اضافه کنید و با رب تفت دهید.

مرحله هفتم : 

مخلوط پیاز و آلو ها را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.

مرحله هشتم :

زعفران دم کرده را نیز به آب خورش اضافه کنید و بگذارید تا به خورد مواد برود.

خورش شما حاضر است؛ نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید