دستور پخت شاورمای اصل عربی با سس مخصوص آسان
مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغ
مواد لازم | میزان لازم |
ماست | 3 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ تکه شده | 1 کیلو |
سیر | 3 حبه |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
پابریکا | نصف قاشق غذاخوری |
ادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه | 1 قاشق غذاخوری |
روش طعم دار کردنِ مرغ
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید.
مواد لازم برای آمادهسازی
مواد لازم | میزان لازم |
سیب زمینی متوسط | 4 عدد |
نان نازک یا لواش | 4 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
در مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.
مواد لازم برای سس شاورمای عربی
مواد لازم | میزان لازم |
ماست | نصفِ پیمانه |
تاهینی | 1 فنجان |
سس مایونز | نصف فنجان |
آبلیمو | نصف فنجان |
سیر له شده | 4 حبه |
نمک و آب | به مقدار لازم |
رب انار | سلیقه ای و به میزان دلخواه |
طرز تهیه سس شاورمای عربی و ادامه مراحل شاورما
ابتدا ماست، تاهینی، مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید، کمتر از نصف لیوان آب بریزید تا مخلوط به غلظت مناسبی برسد.
سپس؛ مرغ ها را روی حرارت گذاشته و تا جایی هم بزنید که آبِ آن کاملا خشک شود.
بعد رب انار را اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و دو دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.
شما می توانید شاورمای عربی و لبنانی را با برنج هم سرو کنید.
که برای تهیه برنج؛ دو فنجان برنج دانه کوتاه و کمی روغن نباتی داخل قابلمه بریزید؛ سپس آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود.
اگر هم مایلید این غذا را با نان سرو کنید؛ نان هایی که کنار گذاشته بودید را کف سینی بچینید؛
سپس مخلوط لیمو و سیر و فلفل تند (در صورت تمایل) را هم روی نان بریزید. مقدار زیادی سیب زمینی و مرغ را روی هم نان ها بچینید.
برای تزئین هم می توانید خیارشور، نان سمبوسه سرخ کرده و ورقه های پیاز، کمی سماق و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. غذای شما آماده است!