دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ
مواد لازم :
ماهی قزل آلا | 1 عدد |
پیاز بزرگ رنده شده | 1 عدد |
آب لیمو | به مقدار لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 پیمانه |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
سیر | 1 حبه |
پودر پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماهی قزل سوخاری:
ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاری کردن ماهی قزل الا آن را داخل مخلوط
زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید.
و آن را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.
و بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.
بعد از آن ماهی ها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهی ها از آرد پوشیده شوند.
بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
این ماهی را می توانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید.