صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت فاصولیه خوراک لوبیای ترکیه ای سریع

دستور پخت فاصولیه خوراک لوبیای ترکیه ای سریع

دستور پخت فاصولیه خوراک لوبیای ترکیه ای سریع

دستور پخت فاصولیه خوراک لوبیای ترکیه ای سریع

دستور پخت فاصولیه خوراک لوبیای ترکیه ای سریع

مواد لازم فاصولیه ترکیه ای

مواد لازم میزان لازم
گوشت قرمز 250 گرم
لوبیا سفید 150 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 2 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
آویشن به میزان دلخواه
لیمو عمانی 4 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
جعفری برای تزیین

طرز تهیه فاصولیه ؛ خوراک لوبیا سفید با گوشت

مرحله اول : 

ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و یک بار شسته و اجازه دهید تا آب آن برود.

مرحله دوم : 

لوبیا سفید ها را از شب قبل و یا حداقل چند ساعت قبل شروع طبخ بخیسانید و آب آن را عوض کنید. لوبیا ها که نفخ آن ها گرفته شده را با آب به اندازه ای که یک بند انگشت بیشتر از لوبیا ها باشد روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

مرحله سوم : 

گوشت را در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود.

مرحله چهارم : 

یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت ریز و نگینی خرد کنید و به گوشت ها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم : 

لیمو عمانی ها را در یک ظرف آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله ششم : 

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید سپس به همراه رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله هفتم : 

ادویه ها را که شامل(نمک٬فلفل سیاه٬ آویشن و زردچوبه ) می باشد را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقداری آب به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند روی گوشت بریزید و بگذارید تا بپزند.

مرحله هشتم: 

لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد.

مرحله نهم : 

در 40 دقیقه آخر پخت خورش لوبیا را به همراه 2 عدد فلفل قرمز تنذ که شسته و ریز خرد کرده اید به خورش اضافه کنید.

مرحله دهم : 

زعفران دم کرده را نیز به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیافتد. خورش فاصولیه ترکیه ای شما حاضر است می توانید با کمی جعفری تازه آن را تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید