دستور پخت کاچی برای بانوانی که زایمان کرده اند
مواد لازم کاچی زایمان
مواد لازم | مقدار |
کره حیوانی | 4 قاشق آب شده |
آب ولرم | 2/5 لیوان |
عسل یا نبات | به میزان لازم |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
گردو، فندق، پسته و بادام | به مقدار لازم |
زردچوبه | 2 قاشق غذاخوری |
آرد گندم | 150 گرم |
طرز تهیه مرحله به مرحله کاچی زایمان با نبات
1. در مرحله اول و شروع پخت کاچی برای پریودی و زایمان، ابتدا قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و آرد را درون آن ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید.
2. آرد با به خوبی تفت دهید تا خامی آرد رفع شده و رنگ آن به قهوه ای بزند.
3. بعد از تفت کامل آرد، کره حیوانی را درون قابلمه بریزید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید.
4. حالا قابلمه را از روی شعله برداشته و کم کم آب ولرم را به ترکیب آرد و کره حیوانی، اضافه می کنیم و مرتب با یک همزن دستی میزنیم تا آرد گلوله گلوله نشود.
* درصورتی که آرد گلوله گلوله شد آن را از صافی عبور میدهیم تا باز شود.
5. دراین مرحله از طرز تهیه کاچی با نبات و پس از انجام مراحل بالا و زمانیکه آرد به غلظت مطلوبی رسید، دوباره آن را روی شعله قرار دهید و عسل و یا نباتی که آماده کرده اید.
را درون قابلمه بریزید و دوباره مواد داخل قابلمه را به خوبی هم بزنید تا کامل در آب حل شود.
6. وقتی آب موجود در قابلمه شروع به جوش آمدن کرد، گلاب، زردچوبه و زعفران دم کرده را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
این کار را تا زمانی ادامه دهید تا وسط قابلمه حباب هایی ایجاد شود.
7. زمانی که این حباب ها را دیدید باید 2 دقیقه هم زدن را ادامه دهید و سپس شعله را خاموش کنید و یک دم کنی روی قابلمه قرار دهید .
تا به خوبی دم بکشد؛ برای این کار حدود 15 دقیقه زمان لازم دارید.
8. پس از گذشت این مدت زمان، کاچی شما آماده است. می توانید با پودر دارچین و مغزهای آسیاب شده آن را تزیین کنید و برای زائو سرو کنید.
تا این دسر خوشمزه و مقوی را نوش جان کرده و انرژی از دست رفته خود را بدست آورد.
نکات تکمیلی در مورد کاچی زایمان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
کاچی زایمان را می توانید در وعده صبحانه – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .