دستور پخت کیک بلک فارست( کیک جنگل سیاه )
مواد لازم کیک جنگل سیاه
برای 8 نفر
پودر کاکائو | دو سوم لیوان معادل ۵۷ گرم |
آرد | ۲۱۰ گرم |
جوش شیرین | ۱.۵ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | ۱.۵ لیوان معادل 300 گرم |
کره | ۱۰۲ گرم |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر کره (باترمیلک) | ۱.۵ فنجان |
مواد میانی | |
آب کمپوت گیلاس | ۱/۲ لیوان |
کره | ۱/۲ لیوان |
شکر | ۱.۵ لیوان معادل 220 گرم |
قهوه آماده | ۱/۴ لیوان |
کمپوت گیلاس | ۲ قوطی |
مواد روی کیک:
شکلات تخته ای رنده شده | ۱/۲ قاشق غذا خوری |
شیر خشک (یا پودر قند) | ۲ قاشق غذا خوری |
آب کمپوتگیلاس | ۱/۸ لیوان |
خامه قنادی | ۲ لیوان |
طرز تهیه کیک جنگل سیاه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
مواد خشک کیک را با هم مخلوط نموده 3 بار الک کنید.
کره هم دما با تاق را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ شده وشکر حل شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی در حال هم زدن به کره اضافه کنید و در آخر وانیل و سپس باتر میلک را به مواد بیفزایید
و هم بزنید تا یکدست شود.
مواد خشک را کم کم به مواد تر اضافه کنید و فقط در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید.
خمیر کیک آماده شده را در 3 قالب تقسیم کنید یا در 3 نوبت بپزید. زمان پخت کیک در فر حدود 25 دقیقه است.
بعد از پخت کیک اجازه دهید کاملا سرد شود سپس از قالب جدا کرده و روی توری بگذارید تا رطوبتش از بین برود.
روی سطح کیک را با خلال دندان سوراخ کرده و رویش نصف پیمانه آب کمپوت گیلاس بریزید.
برای تهیه مواد میانی کیک بلک فارست یا جنگل سیاه کره را به همراه شکر و مقدار کمی نمک هم بزنید تا نرم و پف دار شود
سپس قهوه آماده شده را به آن اضافه کرده دوباره مخلوط کنید.
بین لایه های کیک را با کرم کره پر کنید و رویشان گیلاس های کمپوت بدون هسته بچینید.
در صورت تمایل میتوانید کیک را به مدت 1 تا 2 روز داخل ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
برای تهیه پوشش روی کیک خامه قنادی و شیر خشک را هم بزنید تا فرم بگیرد.
میتوانید کاسه را روی یخ قرار دهید تا خامه بهتر فرم بگیرد و در آخر آب کمپوت را اضافه کرده و کرم خامه ای را روی کیک بکشید
و سپس شکلات رنده شده رویش بپاشید.