صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت کیک زبرا خانگی خوشمزه

دستور پخت کیک زبرا خانگی خوشمزه

دستور پخت کیک زبرا خانگی خوشمزه

دستور پخت کیک زبرا خانگی خوشمزه

دستور پخت کیک زبرا خانگی خوشمزه

 

کیک زبرا یکی از پرطرفدارترین کیک ها می باشد این کیک را به دلیل راه راه بودنش زبرا نامگذاری کردند.
برای اینکه طرح و ظاهر زیبایی پیدا کند باید هنگام ریختن در قالب با دقت و حوصله این کار را انجام بدهید.

مواد لازم برای کیک زبرا :

تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 1/5 چایخوری سر صاف
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن نصف پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری
آرد اضافه 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک زبرا :

برای تهیه ی کیک فر را روشن کنید و برای درست کردن کیک زبرا مانند

تهیه ی انواع کیک ها ابتدا آرد (2 پیمانه) و بکینگ پودر را با هم 3 بار الک کنید.

سپس تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل (رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش) با همزن حداقل 5 دقیقه هم بزنید

تا رنگ آن روشن و کشدار شود.

شیر را اضافه کنید 1 دقیقه هم بزنید بعد روغن را اضافه کنید و باز 1 دقیقه دیگر هم بزنید.

اکنون ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید با لیسک هم بزنید مواد را نصف کنید

به یکی از آن آرد اضافه و باقی آن را پودر کاکائو که حتما الک کرده اید را اضافه کنید.

کف یک قالب با قطر 25 را چرب کنید و آردپاشی کنید و با یک ملاقه از مواد ساده ی کیک وسط قالب بریزید

و سپس با ملاقه ای دیگر از مواد کاکائویی روی آن بریزید و بعد مواد سفید را وسط آن و باز مواد کاکائویی را وسط

مواد سفید بریزید این کار را آنقدر ادامه بدهید تا موادتان تمام شود و حدودا دو سوم قالب تان پر شود.

در پایان با خلال دندان روی کیک زبرا را طرح بیاندازید.

در این مرحله کیک را در طبقه ی وسط فر از قبل روشن شده با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت قرار بدهید

تا بپزد. پس از 30 تا 40 دقیقه پس از پخت کیک را چک کنید تا تشخیص بدهید چه مدت دیگر نیاز به پخت دارد.

 

طرز تهیه کیک زبرا در قابلمه :

مواد لازم زبرا کیک :

تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/5 پیمانه
آرد 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه

 

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر :

مانند هر کیک دیگر فر را روشن کنید و آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و تمام مواد اولیه را ابتدا آماده کنید

تا وقفه ای بین مراحل پخت کیک ایجاد نشود.

سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کشدار و حجیم بشود سپس روغن را اضافه کنید.

روغن و شیر را به مواد بالا اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مواد کفدار و شل شود.

آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید.

و با دور کند همزن خیلی کم هم بزنید تا حدی که مواد با هم مخلوط شوند، نباید زیاد هم بزنید زیرا پف کیک از بین می رود.

اکنون مواد آماده شده را در 2 کاسه تقسیم کنید و به یکی از کاسه ها کاکائو اضافه کنید.

و به کاسه ی دیگر 2 قاشق آرد را اضافه کنید.

قابلمه ای تفلون و یا نچسب را خوب چرب کنید و در وسط قابلمه یک ملاقه از مواد سفید و دوباره روی آن یک ملاقه

مواد کاکائویی بریزید. این کار را همینطور ادامه بدهید تا مواد تمام شود.

قابلمه را روی شعله بگذارید و زیر آن را خیلی کم کنید و در قابلمه دمکنی بگذارید.

بعد از 45 دقیقه با خلال دندان چک کنید. اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است.

 

نکاتی برای تهیه ی کیک زبرا :

 برای پخت کیک ها ابتدا باید تخم مرغ ها به دمای محیط برسند تا کیک شما پف کند.

 برای تهیه کیک دقت کنید همیشه از آرد سفید یا قنادی تازه و مرغوب استفاده کنید.

 برای پخت کیک به جای وانیل می توانید از رنده ی پوست پرتقال یا لیموترش استفاده کنید.

 آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را همیشه الک کنید و به مواد کیک تان اضافه کنید.

 برای پف کردن کیک حتما فر را از قبل گرم کنید.

 به جای شیر ولرم می توانید از آب ولرم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید