سفید کردن دندان با استفاده از گشنیز
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف این سبزی برای دهان و دندان بسیار مفید است، لثه را سالم نگه میدارد و از خرابی دندانها جلوگیری و درد دندان را بر طرف میکند.
مرتضی صفوی با بیان این که گشنیز و تخم آن از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است، گفت:
مصرف گشنیز معده را تقویت و خوردن آن با غذا به هضم غذا کمک میکند، تخم گشنیز شیر را در مادران شیرده زیاد میکند و برای تسکین درد دندان جویدن تخم گشنیز مفید است.
فواید گشنیز
این متخصص تغذیه اضافه کرد:
گشنیز خواب آور، مسکن و آرام کننده، تسکین کننده استفراغ و برطرف کننده عطش است
مصرف آن به بدن نیرو میبخشد، نیرو دهنده قلب و قاعده آور است و برای برطرف کردن افسردگی میتواند مفید باشد. مصرف بسیار زیاد گشنیز باعث بی حسی میشود.
صفوی افزود: برای نرم کردن سینه میتوان از جوشانده تخم گشنیز استفاده کرد.
خوردن گشنیز برای دهان و دندان بسیار مفید است
لثه را سالم نگه میدارد و از خرابی دندانها جلوگیری و درد دندان را بر طرف میکند.