طرزتهیه املت اسفناج
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر میتوانید آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ همزده | 3 عدد |
اسفناج | یک پیمانه |
کره | یک قاشق غذاخوری |
نمک | 4/1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز یا پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
1- اسفناجها را حدود 18 دقیقه در آب نمک بجوشانید.
2- سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یکدست بپزند.
4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.
5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.