صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان غذای سنتی لری

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان غذای سنتی لری

طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان غذای سنتی لری

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان غذای سنتی لری

 طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان غذای سنتی لری

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :

نخود و لوبیا 1 پیمانه
 لوبیا چیتییک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
 گوشت گردن گوسفند1 کیلوگرم
پیاز1 عدد درشت
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده4 عدد درشت
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
کشک1 پیمانه
سیر سرخ کرده4 حبه
نعنا داغ1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان :

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری:

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید