صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه باقلوا بادام به همراه شهد برای نوروز 1403

طرز تهیه باقلوا بادام به همراه شهد برای نوروز 1403

طرز تهیه باقلوا بادام به همراه شهد برای نوروز 1403

طرز تهیه باقلوا بادام به همراه شهد برای نوروز 1403

مواد لازم برای تهیه باقلوا

  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر پاستوریزه ۱ پیمانه اندازه گیری
  • روغن آب کرده ۲۰۰ گرم
  • آرد سفید ۴ پیمانه اندازه گیری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • مواد لازم برای تهیه مایع داخل باقلوا
  • بادام پوست کنده آسیاب شده ۶۵۰ گرم
  • پودر قند ۳۵۰ گرم
  • هل آسیاب شده ۲ قاشق مرباخوری

همه مواد داخل باقلوا را باهم مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیه باقلوا بادام به همراه شهد برای نوروز 1403

دستور پخت باقلوا

  1. زرده تخم مرغ را با روغن هم بزنید:
    زرده تخم مرغ را با چنگال هم می‌زنیم و ۴ قاشق از روغن را به آن اضافه می‌کنیم.
  2. بیکینگ پودر و شیر را اضافه کنید:
    بیکینگ پودر را در شیر حل کرده به مایه بالا اضافه می‌کنیم.
  3. آرد را اضافه کنید:
    آرد را کم کم به آن می‌افزاییم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد، درست شود.
  4. به خمیر استراحت دهید:
    خمیر را در نایلون می‌گذاریم دو الی سه ساعت بماند.
  5. لایه‌های باقلوا را بچینید:
    بعد از خمیر گلوله‌هایی به اندازه یک نارنگی برداشته و با وردنه روی تخته آرد پاشیده شده پهن و به ضخامت نیم میلی متر نازک می‌کنیم. به نازکی یک نان لواش! سینی فر یا قوطی مخصوص باقلوا را چرب کرده یک ورقه خمیر نازک روی آن می‌اندازیم و روی خمیر را با برس روغن آب کرده می‌مالیم. مجدداً یک ورقه دیگر روی آن گذاشته مایه داخل باقلوا را روی خمیر می‌ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می‌کنیم. دوباره یک ورقه خمیر نازک کرده دیگر (خمیر لواش) روی مایه قرار می‌دهیم و با برس روی آن را چرب کرده و یک ورقه دیگر لواش روی خمیر می اندازیم با کف دست روی خمیر را کاملاً فشار داده تا سفت شود.
  6. باقلوا را برش دهید:
    سپس با چاقوی تیز باقلوا را به شکل مربع یا لوزی می‌بریم. روی آن را با بقیه روغن آب کرده، می‌پوشانیم و با برس کمی زرده تخم مرغ می‌مالیم.
  7. باقلوا را بپزید:
    سینی باقلوا را روی پنجره وسط فر می‌گذاریم تا با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد تا روی آن کاملاً طلایی شود.

تهیه شهد غلیظ باقلوا

  • سه پیمانه شکر را در یک پیمانه آب حل کرده روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کمی غلیظ شود.
  • سپس نصف پیمانه گلاب به آن اضافه می‌کنیم تا کاملاً قوام آید.
  • یک قطره از شهد غلیظ را روی سینی می‌ریزیم، هرگاه کمی کش آمد به این معنی است که شهد غلیظ به قوام آمده است) سپس می‌گذاریم سرد شود بعد روی باقلوا می‌ریزیم.
  • برای اینکه شهد غلیظ شکرک نزند می‌توان یک قاشق چای‌خوری آبلیمو یا یک چهارم قاشق چای خوری جوهر لیمو به شیر اضافه کرد و بعد از یکی دو جوش که زد آن را از روی حرارت برداشت.

دستور پخت باقلوای پسته

این باقلوا عینا شبیه باقلوای بادام است با این تفاوت که به جای بادام پوست گرفته چرخ شده از پسته پوست کرده و چرخ شده استفاده می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید