طرز تهیه خورشت معروف فسنجان با گوشت اردک
فسنجان یکی از خورشت های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای خورشت فسنجان با اردک :
گردو | 300 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق سوپخوری |
اردک کوچک درسته | 1 عدد |
شکر و نمک و فلفل | به میزان لازم |
رب انار | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی تفت داده شده | 1 قاشق سوپخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت فسنجان با اردک :
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.
بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.