طرز تهیه شیرینی براونی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی برانی
- شکلات کره ۳/۲ پیمانه اندازه گیری
- شکر سفید ۱ پیمانه اندازه گیری
- آرد الک شده ۱ پیمانه اندازه گیری
- گردو خرد شده ۵/۰ پیمانه اندازه گیری
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر کاکائو ۶ قاشق سوپ خوری
- وانیل ۵/۰ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی براونی
- کره و کاکائو را با هم مخلوط کنید:
شکلات کاکائو و کره را در ظرفی روی آتش ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا کره آب شود سپس آن را از روی شعله برمیداریم. - شکر را اضافه کنید:
شکر را داخل آن میریزیم و با همزن میزنیم. - تخم مرغها را اضافه کنید:
تخم مرغها را اضافه میکنیم. باید تخم مرغ ها را با فاصله چند ثانیه یکی یکی اضافه کرده و هم بزنیم. ارد، گردو خرده و وانیل را اضافه کنید: بعد وانیل و در آخر گردو و آرد را به مایه اضافه میکنیم. - خمیر شیرینی براونی را در قالب بریزید:
مایه این شیرینی شبیه مایه کیک سفت میشود. قالب دیواره دار را چرب میکنیم و مایع را با قاشق در آن میریزیم روی آن را با پشت قاشق صاف میکنیم. - شیرینی براونی را در فر بگذارید:
قالب شیرینی را در فر گرم، روی درجه ۳۵۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد. - شیرینی براونی را سرو کنید:
بعد از پخت شیرینیها صبر میکنیم تا سرد شود سپس با چاقو به شکل مستطیل برش میدهیم و آن را در ظرف میچینیم.