صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی مجلسی

طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی مجلسی

طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی مجلسی

طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی مجلسی

مواد لازم برای تهیه شیرینی برشتوک نخودچی

  • آرد نخودچی الک شده ۱ پیمانه اندازه گیری
  • آرد سفید الک شده ۱ پیمانه اندازه گیری
  • روغن جامد ۱ پیمانه اندازه گیری
  • هل آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری
  • پودر قند ۱ پیمانه اندازه گیری
  • پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی مجلسی

دستور پخت شیرینی برشتوک نخودچی

  1. آرد را تفت دهید:
    آرد سفید را با روغن در ماهیتابه روی حرارت ملایم می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا رنگ آن طلایی شود.
  2. آرد نخودچی را اضافه کنید:
    هنگامی که مایه قهوه ای شد آرد نخودچی را به آن اضافه می‌کنیم آن را از روی حرارت برمی‌داریم.
  3. دارچین، پودر قند و عسل را اضافه کنید:
    پودر قند، عسل و دارچین را به آن می‌افزاییم. خمیر شیرینی را در قالب بریزید: برشتوک را در ظرف دیوار کوتاهی می‌ریزیم به ضخامت ۵/۱ الی ۲ سانتی متر و با ته قاشق روی آن را صاف می‌کنیم.
  4. روی شیرینی‌ برشتوک را پودر پسته بپاشید:
    پودر پسته را روی آن‌ها می‌پاشیم.
  5. شیرینی برشتوک را سرو کنید:
    بعد از سرد شدن با چاقو به شکل لوزی یا مربع می‌بریم برشتوک را می‌توان دو رنگ هم درست کرد. یعنی فقط با دو پیمانه آرد سفید درست کنیم تا آرد قهوه‌ای شود. بعد در ظرف می‌ریزیم سرد که شد، باز به همان طریق این بار با دو پیمانه آرد نخودچی به طریقی که گفتیم درست می‌کنیم و همان‌طور داغ روی برشتوک درست شده با آرد سفید می‌ریزیم و بعد از سرد شدن آن را با چاقو می‌بریم. ضخامت هر رنگ برشتوک باید یک الی یک و نیم سانتی متر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید