طرز تهیه شیرینی توت خوش طعم و خاص
مواد لازم برای تهیه شیرینی توت
- بادام پوست گرفته چرخ شده نرم ۳۰۰ گرم
- پودر قند ۳۰۰گرم
- گلاب ۵/۰ پیمانه اندازه گیری
- هل ساییده و الک شده ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی توت
- بادام را با پودر قند و گلاب مخلوط کنید:
بادام و پودر قند را مخلوط کرده و کم کم گلاب را اضافه میکنیم. - هل را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید:
هل ساییده شده را می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیری به دست آید که بتوان به آن شکل داد. - شیرینیها را فرم دهید:
از خمیر به اندازه یک فندق برمیداریم و با دست به آن فرم توت میدهیم و در شکر میغلتانیم و یک خلال بادام ته هر کدام از شیرینی توتها قرار میدهیم. میتوانیم به این خمیر رنگ خوراکی قرمز بزنیم و در این صورت مقداری از شیرینیها بدون رنگ می شود، مقداری قرمز رنگ و مقداری هم سبز رنگ. برای توت سبز رنگ می توان به جای بادام که در مواد لازم است، از پسته سبز چرخ کرده استفاده کرد.