طرز تهیه شیرینی جدید نان شکوفه برای نوروز 1403
مواد لازم برای تهیه شیرینی نان شکوفه
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- آرد الک شده ۲۵۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- هل ساییده و الک شده ۵/۰ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۵/۰ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی نان شکوفه
- کره و پودر قند را به خوبی ترکیب کنید:
کره را نرم کرده با پودر قند هم میزنیم. - هل و بیکینگ پودر را اضافه کنید:
بیکینگ پودر و هل ساییده شده را اضافه کرده و هم میزنیم. - ارد را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید:
آرد را اضافه میکنیم. آنقدر هم میزنیم و ورز میدهیم تا خمیر به روغن بیفتد. وقتی که خمیر را گلوله میکنیم نباید از هم باز شود. - سه ساعت به خمیر شیرینی شکوفه استراحت دهید:
خمیر را در نایلون میگذاریم تا برای دو الی سه ساعت استراحت کند. - شیرینیها را در سینی فر بچینید:
از خمیر به اندازه فندق درشت بر میداریم و آن را گلوله میکنیم و به این طریق همه خمیر را درست میکنیم. و در سینی چرب فر قرار میدهیم. - روی شیرینیها را تزیین کنید:
روی آنها را با ترافل و یا پودر پسته یا کنجد میپوشانیم. - شیرینیها را در فر بگذارید تا بپزد:
سینی را در طبقه بالای فر میگذاریم تا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزد و روی شیرینی ها کمی ترک بخورد. سپس درجه فر را روی ۳۰۰ میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه دیگر صبر میکنیم تا وسط نان شکوفهها به خوبی بپزد. رنگ این شیرینی نباید تغییر کند.
برای درست کردن شیرینیهایی که ظریف و حساس هستند باید قبل از گذاشتن آنها در فر را چند دقیقه زودتر روشن کرده تا گرم شود، نه داغ! خمیر نان شکوفه را میتوان در فریزر نگهداری کرد.