صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی جدید نان شکوفه برای نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی جدید نان شکوفه برای نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی جدید نان شکوفه برای نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی جدید نان شکوفه برای نوروز 1403

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان شکوفه

  1. پودر قند ۱۰۰ گرم
  2. آرد الک شده ۲۵۰ گرم
  3. کره ۱۵۰ گرم
  4. هل ساییده و الک شده ۵/۰ قاشق چای خوری
  5. بیکینگ پودر ۵/۰ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی جدید  نان شکوفه برای نوروز 1403

دستور پخت شیرینی نان شکوفه

  1. کره و پودر قند را به خوبی ترکیب کنید:
    کره را نرم کرده با پودر قند هم می‌زنیم.
  2. هل و بیکینگ پودر را اضافه کنید:
    بیکینگ پودر و هل ساییده شده را اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  3. ارد را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید:
    آرد را اضافه می‌کنیم. آنقدر هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر به روغن بیفتد. وقتی که خمیر را گلوله می‌کنیم نباید از هم باز شود.
  4. سه ساعت به خمیر شیرینی شکوفه استراحت دهید:
    خمیر را در نایلون می‌گذاریم تا برای دو الی سه ساعت استراحت کند.
  5. شیرینی‌ها را در سینی فر بچینید:
    از خمیر به اندازه فندق درشت بر می‌داریم و آن را گلوله می‌کنیم و به این طریق همه خمیر را درست می‌کنیم. و در سینی چرب فر قرار می‌دهیم.
  6. روی شیرینی‌ها را تزیین کنید:
    روی آن‌ها را با ترافل و یا پودر پسته یا کنجد می‌پوشانیم.
  7. شیرینی‌ها را در فر بگذارید تا بپزد:
    سینی را در طبقه بالای فر می‌گذاریم تا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزد و روی شیرینی ها کمی ترک بخورد. سپس درجه فر را روی ۳۰۰ می‌گذاریم و به مدت ۵ دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا وسط نان شکوفه‌ها به خوبی بپزد. رنگ این شیرینی نباید تغییر کند.

برای درست کردن شیرینی‌هایی که ظریف و حساس هستند باید قبل از گذاشتن آن‌ها در فر را چند دقیقه زودتر روشن کرده تا گرم شود، نه داغ! خمیر نان شکوفه را می‌توان در فریزر نگهداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید