طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص عید 1403
مواد لازم :
مغز فندق بوداده بدون نمک | 125 گرم |
مغز بادام بوداده بدون نمک | 125 گرم |
آرد سفید | 250 گرم |
پودر قند | 250 گرم |
هل کوبیده | یک قاشق مرباخوری |
روغن | 175 گرم |
پودر پسته | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه میکنیم و حرارت میدهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن میافزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط میکنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته میریزیم و به صورت لوزی برش میزنیم و درون ظرف دیگری میچینیم.