صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی لار برای نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی لار برای نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی لار برای نوروز 1403

طرز تهیه شیرینی لار برای نوروز 1403

مواد لازم برای تهیه شیرینی دلبرو یا شیرینی نوروزی لار

  • آرد ۱ کیلوگرم
  • روغن ۴۰۰ گرم
  • آب ۱ پیمانه اندازه گیری
  • پودر قند ۱ پیمانه اندازه گیری
  • پودر نارگیل خیلی نرم ۱ پیمانه اندازه گیری
  • هل نرم شده ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی لار برای نوروز 1403

دستور پخت شیرینی دلبرو

  1. آرد، روغن و آب را با هم مخلوط کنید:
    آرد را با روغن مخلوط کرده، آب ولرم را کم کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
  2. خمیر شیرینی را با لیوان قالب بزنید:
    خمیر شیرینی را با وردنه روی سینی پهن کرده با لیوان قالب می‌زنیم سپس آن را به صورت دایره در می‌آوریم.
  3. شیرینی دلبرو را بپیچید:
    نصف دایره را با پودر نارگیل و کمی پودر قند پر کردن اسم دیگر را روی آن برمی‌گردانیم کمی آرد را با آب مخلوط کرده آن را اطراف خمیر که به صورت نیم دایره درآمد قرار می‌دهیم سپس دو طرف را به هم می‌چسبانیم.
  4. شیرینی‌ها را سرخ کنید:
    شیرینی ها را در روغن فراوان سرخ می‌کنیم به اندازه‌ای که طلایی رنگ شود و کمی پف کند. شیرینی را از روغن خارج کرده در صافی بریزید تا روغن های اضافی گرفته شود.
  5. شیرینی‌ها را در پودر قند بغلتانید:
    پس از اینکه سرد شد آنها را در پودر قند می‌غلتانیم و در ظرف می‌چینیم.

دیدگاهتان را بنویسید