صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی

طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی

طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی

طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

  • آرد گندم الک شده ۲ پیمانه اندازه گیری
  • پودر قند ۲ پیمانه اندازه گیری
  • روغن جامد ۵/۱ پیمانه اندازه گیری
  • گردو آسیاب شده ۳/۱ پیمانه اندازه گیری
  • نان بستنی ورقه‌های بزرگ ۴ ورق
  • پودر کاکائو ۴/۱ پیمانه اندازه گیری

طرز تهیه شیرینی میکادو مجلسی

دستور پخت شیرینی میکادو

  1. آرد را تفت دهید:
    آرد گندم را در ظرفی روی شعله می‌گذاریم، روغن را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سرخ شده و بوی خامی نداشته باشد. سپس آرد تفت داده شده را از روی شعله برمی‌داریم.
  2. پودر قند و کاکائو را با گردو خرد شده اضافه کنید:
    پودر قند، گردو و پودر کاکائو را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را با قاشق به خوبی مخلوط می‌کنیم.
  3. یک ورق نان بستنی روی سینی می گذاریم لایه‌های شیرینی میکادو را بچینید:
    مواد آماده شده را ۴ قسمت کرده و یک قسمت را همانطور داغ روی نان بستنی قرار می‌دهیم و با کارد روی تمام سطح آن پهن و نازک می‌کنیم. دوباره یک ورق نازک مایه می‌گذاریم. روی نان را به مقدار بار اول از مایه داغ آماده شده می‌ریزیم و روی آن را صاف و سفت کنیم و این عمل را دو بار دیگر تکرار می‌کنیم تا شیرینی میکادو ما از سه لایه خمیر و چهار لایه مواد تشکیل شود. پس از اینکه با کف دست خوب لایه‌ها را سفت کردیم با چاقو تیز میکادو را به شکل مربع مستطیل می‌‌بریم و در ظرف می‌چینیم.

دیدگاهتان را بنویسید