طرز تهیه شیرینی کشمشی برای پذیرایی نوروز 1403
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی
- آرد ۵/۱ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- شکر سفید ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- کشمش پاک شده ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- تخم مرغ کوچک ۲ عدد
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- روغن جامد ۱ پیمانه استاندارد اندازه گیری
دستور پخت شیرینی کشمشی
- شکر، تخم مرغ و روغن را با هم ترکیب کنید:
شکر و تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کرده و با همزن به خوبی هم میزنیم تا پف کند. - آرد را به همراه کشمش و جوش شیرین و وانیل اضافه کنید:
آرد،کشمش، جوش شیرین و وانیل را به ترکیب شکر و تخم مرغ اضافه کرده و همه را به خوبی مخلوط میکنیم. - خمیر شیرینی را قالب بزنید:
با قاشق کوچک و با فاصله روی سینی چرب فر از مواد شیرینی میریزیم و با فاصله قرار میدهیم. - شیرینیها را بپزید:
سینی شیرینیها را در فر که قبلاً آن را روشن کردیم قرار میدهیم تا با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه بپزد.