طرز تهیه شیرینی کلمپه با طعم متفاوت
مواد لازم برای تهیه شیرینی کلمپه
- آرد سفید گندم ۱ کیلوگرم
- روغن ۵/۰ کیلوگرم
- ماست پاستوریزه شیرین ۵/۰ کیلوگرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- مواد لازم برای تهیه داخل کلمپه
- خرما بدون هسته ۱ کیلو گرم
- مغز گردو ۲۵۰ گرم
- دارچین یا ریشه جوز پودر شده ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی کلمپه با طعم متفاوت
- روغن، ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کنید:
روغن، ماست و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط میکنیم. - آرد را اضافه کنید:
آرد را کم کم به آن اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم یا یکپارچه شود و به دست نچسبد. - به خمیر شیرینی یک ساعت استراحت دهید:
خمیر را در نایلون میگذاریم تا یک ساعت بماند. - مواد درون کلمپه را آماده کنید:
خرما را خوب له میکنیم. مغز گردو را خرد کرده ریز که شد با دارچین و جوز هندی به خرما اضافه میکنیم. همه مواد رو خوب ورز میدهیم و روغن را به آنها اضافه میکنیم. این مخلوط باید خمیری شکل شود. - شیرینی کلمپه را بپیچید:
خمیر کلمپه را از نایلون در آورده به اندازه نارنگی از خمیر جدا میکنیم و درون آن را به اندازه یک گردو از مایع خرما آماده شده میگذاریم و به شکل دایره به ضخامت یک الی یک و نیم سانتی متر پهن میکنیم. یک طرف آن را با مهر شیرینی نقش داده و دور دایره را به شکل کنگره با دست فرم میدهیم. - شیرینی کلمپه را در فر بگذارید:
همه خمیر که به این طریق تهیه شد، کلمپهها را در سینی چرب شده فر با فاصله میچینیم. سینی را در فری که قبلا گرم کرده ایم قرار میدهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.