طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه
- مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی
- کره نرم شده ۳/۲ پیمانه اندازه گیری یا ۱۰۰ گرم
- شکر سفید ۳/۱ پیمانه اندازه گیری
- گردو خرد شده نسبتاً ریز ۱ پیمانه اندازه گیری
- مربای آلبالو یا توت فرنگی ۱ پیمانه اندازه گیری
- آرد الک شده ۵/۱ پیمانه اندازه گیری
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری
- نمک ۴/۱ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی گردویی
- کره و شکر را ترکیب کنید:
کره و شکر را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا سفید شود. - زرده تخم مرغ را اضافه کنید:
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ را به کره و شکر اضافه میکنیم. - خمیر شیرینی گردویی را درست کنید:
به ترتیب وانیل نمک و در آخر آرد را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و کمی مایه را ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد درست شود. - سفیده تخم مرغ را با شکر هم بزنید:
در ظرفی جدا، سفیده تخم مرغ ها را با کمی شکر هم میزنیم. - خمیر شیرینی گردویی را قالب بزنید:
آنگاه از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و وسط آن را کمی گود میکنیم. - شیرینیهای قالب زده را در سفیده تخم مرغ و شکر و گردو بغلتانید:
بعد در سفیده تخم مرغ میپردازیم و سپس آن را در پودر گردو میگردانیم. - شیرینیها را در فر بگذارید:
شیرینیها را در سینی چرب فر میگذاریم و در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد تا روی گردو کمی طلایی شود. - شیرینیها را با مربای آلبالو تزیین کنید:
پس از پخت شیرینیها، داخل گودی شیرینی را یک عدد مربای آلبالو میگذاریم.
خمیر این شیرینی را میتوانیم در فریزر نگهداری کنیم.