صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه

  1. مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی
  2. کره نرم شده ۳/۲ پیمانه اندازه گیری یا ۱۰۰ گرم
  3. شکر سفید ۳/۱ پیمانه اندازه گیری
  4. گردو خرد شده نسبتاً ریز ۱ پیمانه اندازه گیری
  5. مربای آلبالو یا توت فرنگی ۱ پیمانه اندازه گیری
  6. آرد الک شده ۵/۱ پیمانه اندازه گیری
  7. تخم مرغ ۲ عدد
  8. وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری
  9. نمک ۴/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه

دستور پخت شیرینی گردویی

  1. کره و شکر را ترکیب کنید:
    کره و شکر را با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا سفید شود.
  2. زرده تخم مرغ را اضافه کنید:
    سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ را به کره و شکر اضافه می‌کنیم.
  3. خمیر شیرینی گردویی را درست کنید:
    به ترتیب وانیل نمک و در آخر آرد را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و کمی مایه را ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد درست شود.
  4. سفیده تخم مرغ را با شکر هم بزنید:
    در ظرفی جدا، سفیده تخم مرغ ها را با کمی شکر هم می‌زنیم.
  5. خمیر شیرینی گردویی را قالب بزنید:
    آنگاه از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و وسط آن را کمی گود می‌کنیم.
  6. شیرینی‌های قالب زده را در سفیده تخم مرغ و شکر و گردو بغلتانید:
    بعد در سفیده تخم مرغ می‌پردازیم و سپس آن را در پودر گردو می‌گردانیم.
  7. شیرینی‌‌ها را در فر بگذارید:
    شیرینی‌­ها را در سینی چرب فر می‌گذاریم و در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد تا روی گردو کمی طلایی شود.
  8. شیرینی‌ها را با مربای آلبالو تزیین کنید:
    پس از پخت شیرینی‌ها، داخل گودی شیرینی را یک عدد مربای آلبالو می‌گذاریم.

خمیر این شیرینی را می‌توانیم در فریزر نگهداری کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید