طرز تهیه عصاره گوشت سالم مقوی در داخل شیشه
عصاره گوشت گوسفند
مواد لازم عصاره گوشت گوسفند
گوشت تازه ماهیچه گوسفندی | ۲۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه عصاره گوشت گوسفند
گوشت را به قطعات ریز خرد کنید و به همراه یک عدد پیاز خرد شده و نمک داخل شیشه با درب فلزی بریزید.
در شیشه ببندید را و داخل قابلمه بگذارید.
به اندازه ای که آب به زیر در شیشه برسد به قابلمه آب اضافه کنید ولی مراقب باشید شیشه داخل آب شناور نشود و در صورت نیاز جسمی سنگین رویش بگذارید.
شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کنید در حدی که آب ریز جوش بزند و اجازه دهید گوشت به مدت 2 – 3 ساعت بپزد و عصاره اش خارج شود.
شیشه را کناری بگذارید تا سرد شود و سس عصاره را از گوشت جدا کنید.