صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه عصاره گوشت سالم مقوی در داخل شیشه

طرز تهیه عصاره گوشت سالم مقوی در داخل شیشه

طرز تهیه عصاره گوشت سالم مقوی در داخل شیشه

طرز تهیه عصاره گوشت سالم مقوی در داخل شیشه

طرز تهیه عصاره گوشت سالم مقوی در داخل شیشه

عصاره گوشت گوسفند

مواد لازم عصاره گوشت گوسفند

گوشت تازه ماهیچه گوسفندی ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه عصاره گوشت گوسفند

گوشت را به قطعات ریز خرد کنید و به همراه یک عدد پیاز خرد شده و نمک داخل شیشه با درب فلزی بریزید.

در شیشه ببندید را و داخل قابلمه بگذارید.

به اندازه ای که آب به زیر در شیشه برسد به قابلمه آب اضافه کنید ولی مراقب باشید شیشه داخل آب شناور نشود و در صورت نیاز جسمی سنگین رویش بگذارید.

شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کنید در حدی که آب ریز جوش بزند و اجازه دهید گوشت به مدت 2 – 3 ساعت بپزد و عصاره اش خارج شود.

شیشه را کناری بگذارید تا سرد شود و سس عصاره را از گوشت جدا کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید