صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه غذای خوشمزه و مقوی انار پلو شیرازی

طرز تهیه غذای خوشمزه و مقوی انار پلو شیرازی

طرز تهیه غذای خوشمزه و مقوی انار پلو شیرازی

طرز تهیه غذای خوشمزه و مقوی انار پلو شیرازی

طرز تهیه غذای خوشمزه و مقوی انار پلو شیرازی

مواد لازم انار پلو شیرازی با مرغ

برای 4 نفر

برنج ۴ پیمانه
 دانه انار ۲ پیمانه
 سینه مرغ ۳ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
خلال پسته   نصف پیمانه
گشنیز خرد شده ۱.۵ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه انار پلو شیرازی با مرغ

در ابتدا باید مرغ را بپزید.

قابلمه ای آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید ، 1 عدد پیاز را پوست گرفته به چهار قسمت تقسیم کنید و در آب بیندازید

سپس سینه مرغ و چوب دارچین را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.

مرغ را کناری بگذارید تا خنک شود سپس ریش ریش کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ ریش شده ،

گشنیز ، خلال پسته و دانه های انار را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و تابه را کنار بگذارید.

برای پخت برنج ، برنجی که از قبل در آب نمک بخیسانید.

قابلمه ای آب و نمک روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید و سپس برنج را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه زمان بدهید ،

چند دانه برنج را تست کنید اگر مغزش پخته بود ، آبکش کنید.

کف قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرات بگذارید و یک عدد سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه برای ته دیگ بچینید.

کمی از برنج و مایه انار را لا به لا در قابلمه بریزید تا تمام شود.

در قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت 45 – 60 دقیقه دم بگذازید.

برای سرو این  انار پلو خوشمزه میتوانید از برنج زعفرانی ، رول های سینه مرغ یا گوشت مرغ ریش شده ، خلال پسته و دانه انار برای تزئین استفاده کنید.

طرز تهیه انار پلو با گوشت

برای تهیه انار پلو شیرازی با گوشت میتوانید گوشت را جداگانه بپزید و ریش ریش کنید و با مواد میانی ترکیب کنید یا این که از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

میتوانید با گوشت کوفته ریزه درست کنید و برای تزئین روی انار پلو به صورت مجلسی استفاده کنید. برای مقدار بالا میتوانید از 300 گرم گوشت چرخ کرده

و 1 عدد پیاز استفاده کنید.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده آب گرفته ، 1 قاشق غذا خوری آرد نخودچی ، نمک و فلفل مخلوط کرده ورز دهید تا چسبنده شود

سپس رویش را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید بماند.

به اندازه گردوی کوچک از گوشت ها برداشته و گرد کنید و در روغن سرخ کنید و کوفته ریزه ها را بعد از سرو دور انار پلوی مجلسی بچینید.

دیدگاهتان را بنویسید