صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه غذای رژیمی با سیب زمینی آب پز

طرز تهیه غذای رژیمی با سیب زمینی آب پز

طرز تهیه غذای رژیمی با سیب زمینی آب پز

طرز تهیه غذای رژیمی با سیب زمینی آب پز

طرز تهیه غذای رژیمی با سیب زمینی آب پز غذای ساده و خوشمزه رژیمی با سیب زمینی آب پز

سیب زمینی می تواند تا مدت ها شمارا سیر نگه دارد و مانع از پرخوری شود. سیب زمینی سرشار از نشاسته مقاوم است که بدن قادر به هضم آن نیست ولی به تغذیه پروبیوتیک های روده کمک میکند.

نشاسته مقاوم به دلیل این که باعث می شود مواد غذایی به کندی هضم شوند ،

مانع از بالا رفتن ناگهانی قند خون و حساسیت به انسولین را بهبود می دهد و با کاهش اشتها تاثیر زیادی بر کاهش وزن دارد.

یکی دیگر از مشکلاتی که ارتباط مستقیم با چاقی دارد ، اختلال در میکروبیوم روده است.

نشاسته مقاوم میتوانید از طریق ساخت اسیدهای چرب زنجیره کوتاه توسط پروبیوتیک ها،  میکروبیوم روده را تقویت و سلامت روده را تضمین کند و با کاهش التهاب باعث سلامت کلی بدن شود.

برای این که نشاسته مقاوم سیب زمینی ساخته شود باید سیب زمینی را آب پز کنید و 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید و سپس به صورت سرد یا هم دما با اتق میل نمایید.

 

اسنک سیب زمینی رژیمی

مواد لازم اسنک سیب زمینی رژیمی

   تخم مرغ دو عدد
  سیب زمینی با اندازه متوسط سه عدد
آویشن ، نعناع و زرد چوبه  از هر کدام یک قاشق مربا خوری
  نمک ۲/۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز ۴/۱ قاشق مربا خوری
کنجد برای تزئین

 

طرز تهیه اسنک سیب زمینی رژیمی

سیب زمینی را آب پز کنید و پوستش را بگیرید و له کنید و با تخم مرغ مخلوط نمایید.

سایر مواد را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.

مواد را داخل قیف بریزید و داخل قالب دونات را پر کنید یا این که سر قیف را ماسوره بگذارید و کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را ماسوره بزنید و رویشان کنجد بپاشید.

سیب زمینی ها را به مدت نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید