صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه فیله استریپس خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه فیله استریپس خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه فیله استریپس خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه فیله استریپس خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه فیله استریپس خانگی ترد و خوشمزه

فیله استریپس یا چیکن استریپس یکی از سوخاری های پرطرفدار است که با روشی خاص خمیر روی مرغ ها به حالت پولکی در می آورند و سپس در روغن سرخ میکنند.

چیکن استریپس یا فیله استریپس ( به انگلیسی : Chicken Strips ) یکی از غذاهای  خوشمزه و پر طرفدار فست فودی ها است.

که به صورت سرخ کردنی از برش های سینه مرغ یا فیله مرغ در آرد مخصوص فیله استریپس با روشی خاص برای پولکی شدن خمیر اطراف مرغ تهیه می شود.

فیله استریپس ، مرغ سوخاری پولکی است و تفاوتش با مرغ سوخاری های معمولی در ضخیم تر بودن لایه خمیر روی مرغ ها و حالت ترد و پولکی آن است.

شاید فکر کنید درست کردن چیکن استریپس در خانه کار سختی باشد ولی اصلا اینطور نیست و همان بار اول با کمی حوصله میتونید یک چیکن استریپس خانگی خوشمزه و ترد درست کنید.

 

فیله استریپس خانگی

مواد لازم فیله استریپس خانگی

برای 4 نفر

فیله مرغ۸ عدد
پیاز۲ عدد
آب  ½ فنجان
آرد سفید۲ لیوان
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پاپریکا۱ قاشق چای خوری
 فلفل سفید۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
زنجبیل½ قاشق چای خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

 

طرز تهیه فیله استریپس خانگی

برای تهیه چیکن استریپس خانگی میتوانید  از فیله مرغ استفاده کنید.

یا اینکه سینه مرغ را به اندازه فیله برش بزنید و طعم دار کنید.

ادویه ها را به جز پودر زنجبیل مخلوط کنید.

برای طعم دار کردن مرغ پیاز را خلالی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

نصف فنجان آب ولرم ، نصف قاشق چای خوری نمک  به همراه نصف ادویه ها را به کاسه اضافه کنید.

کمی زعفران دم کرده به کاسه اضافه کنید.

فیله های مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی با مواد مرینیت مخلوط کنید

و روی کاسه را بپوشانید و به مدت حداقل 4 ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

آرد را به همراه پودر زنجبیل و باقیمانده ادویه ها و نصف قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

یک کاسه آب و یخ هم جلوی دستتان بگذارید.

تابه ای گود را روی حرارت قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید که فیله ها روی روغن شناور بمانند .

تابه را روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.

فیله ها را یکی یکی داخل آرد زده سپس در آب یخ فرو کنید  ،ای کار را 3 – 4 بار انجام دهید تا سطح فیله ها به صورت پولکی در بیاید.

فیله ها را در روغن داغ بیندازید  سرخ کنید تا سطحشان کاملا طلایی شود سپس روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه چیکن استریپس ها کشیده شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید