صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی

طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی

طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی

طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی

طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی

مواد لازم فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی سرخ شده

برای 4 نفر

فیله مرغ ۱ کیلوگرم
شیر   ۱ لیوان
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری
پودر سیر  ۲ قاشق مربا خوری
آویشن نصف قاشق مربا خوری
 ادویه مرغ و ماهی ۱ قاشق چای خوری
پودر خردل نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیب زمینی به میزان دلخواه
آب و یخ به میزان لازم

طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی سرخ شده

در کاسه ای بزرگ ادویه ها و شیر را مخلوط کنید و فیله ها را درون آن بریزید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و در ظرف آب و یخ بریزید تا سرخ شود.

آرد را با همان مقدار ادویه که با شیر مخلوط کردید ، مخلوط نمایید.

فیله های مزه دار شده رادر آرد بگردانید و سپس داخل مخلوط شیر بزنید ، 3 بار این کار را تکرار کنید.

فیله را خوب بتکانید تا آرد اضافه اش بریزید و حالت پولکی پیدا کند و برای این که حالت پولکی شان حفظ شود بلافاصله در روغن سرخ کنید.

در تابه ای سیب زمینی ها را به همراه نمک و زردچوبه سرخ کنید.

هر طرف فیله ها را به مدت 3 – 4 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.

نکات لازم برای تهیه فیله استریپس

برای تهیه فیله استریپیس میتوانید به سلیقه خودتان از ترکیب ادویه های متفاوتی استفاده کنید از جمله :

پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر آویشن ، زردچوبه ، نمک

نمک ، فلفل قرمز ، پودرسیر ، پودر پاپریکا ، پودر آویشن ، پودر پیاز

برای پولکی شدن آرد اطراف مرغ ، بار سوم که فیله را داخل آرد زدید ، بیین دو دست قرار دهید و با حرکت سریع و دورانی دو دست  در خلاف جهت هم دور فیله آرد اطرافش را به حالت پولکی در آورید.

اگر با انبر کار کنید که دستانتان خیس نشود بهتر می توانید فیله ها را پولکی کنید.

برای پولکی کردن فیله های مرغ بعد از این که دو بار فیله را در آب یخ و آرد زدید ، دو مشت خود را از آرد پر کنید

و فیله را بین دو دست قرار دهید به طوری که فقط با آردها تماس داشته باشد و دستها را چند را به هم بمالید

تا سطح مرغ حالت پولکی و تکه تکه پیدا کند و سپس سرخش کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید