طرز تهیه مارمالاد هلو و انبه
درست کردن و تهیه انواع مربا کار سختی نیست فقط کمی حوصله می خواهد و ذوق. با انوع میوه ها از جمله هلو، انبه، توت، انجیر، زرد آلو و …. به راحتی می توان مربا تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه مربا هلو و انبه آموزش داده شده است.مربای انبه و هلو یک یک انتخاب مقوی و خوشمزه برای صبحانه است.
مواد لازم :
هلو | ۲ عدد |
انبه | ۱عدد |
شکر | هم وزن هلو و انبه |
پودر ژله هلو | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه مربا هلو و انبه :
هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود.
سعی کنید با پشت قاشق میوه ها را له کنید.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است. که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خیلی سریع آماده میشود. میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت نمیتوانیدبه مدت طولانی نگهداری کنید.