صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

مواد لازم نافله خوزستانی

مواد لازم  میزان لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ چهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سرکه یک فنجان کوچک
شکر دو فنجان
آب مقداری
روغن یا کره به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

طرز تهیه نافله خوزستانی

  1. پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
  2. داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.
  3. به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
  4. به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
  5. کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  6. دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
  7. سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
  8. نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
  9. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
  10. کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید