صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403

مواد لازم نافله خوزستانی

مواد لازم میزان لازم
گوشت چرخ کردهنیم کیلو
آرد نخودچی2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگچهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
سرکهیک فنجان کوچک
شکردو فنجان
آبمقداری
روغن یا کرهبه میزان لازم
نعناعبه میزان لازم

طرز تهیه نافله خوزستانی

  1. پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
  2. داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.
  3. به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
  4. به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
  5. کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  6. دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
  7. سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
  8. نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
  9. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
  10. کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید