طرز تهیه نافله خوزستانی مخصوص رمضان 1403
مواد لازم نافله خوزستانی
مواد لازم | میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
آرد نخودچی | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | چهار عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
سرکه | یک فنجان کوچک |
شکر | دو فنجان |
آب | مقداری |
روغن یا کره | به میزان لازم |
نعناع | به میزان لازم |
طرز تهیه نافله خوزستانی
- پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
- داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.
- به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
- به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
- کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
- سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
- نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
- کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.