صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه پاناکوتای خرما سالم و خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتای خرما سالم و خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتای خرما سالم و خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتای خرما سالم و خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتای خرما سالم و خوشمزه

این دسر که با خرما تهیه می شود ، بسیار خوشمزه و لطیف است و ارزش درست کردن را دارد.

 

مواد لازم برای پاناکوتای خرما :

 خرما 17 عدد
 شیر  300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 

مراحل تهیه پاناکوتای خرما : 

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

دیدگاهتان را بنویسید