طرز تهیه پای سیب کاپ کیکی خوشمزه و لذیذ
مواد لازم برای مغز کاپ کیک پای سیب
مواد لازم | مقدار |
شکر گرانول | 3 قاشق غذاخوری |
سیب متوسط پوست کنده | 3 عدد |
آب لیمو تازه | 1 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای کاپ کیک ها
مواد لازم | مقدار |
آرد | 1/2 فنجان(187.5 گرم) |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
شکر گرانول | 3/4 فنجان(150گرم) |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره ذوب شده | 3/4 فنجان(170گرم) |
عصاره وانیل | 2 قاشق چایخوری |
شیر | 1/2 فنجان(122.5 گرم) |
مواد مورد نیاز برای تهیه خامه فراستینگ
مواد لازم | مقدار |
خامه غلیظ | 3/4 فنجان(178.5 گرم) |
خامه ترش | 1 قاشق غذاخوری |
شکر قنادی | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | برای تزئین |
طرز تهیه کاپ کیک پای سیب با دارچین
- سیب ها، شکر گرانول، آب لیمو، دارچین و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
- کره را در یک تابه روی حرارت متوسط آب کنید و مخلوط سیب ها را به آناضافه کنید و بپزید.
- حدود 5-6 دقیقه مرتباً هم بزنید تا سیب ها نرم شوند و مایع حباب بزند.
- آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود.
- مواد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید فیلینگ کاپ کیک یا همان مواد مغز پای سیب کاملا خنک شود.
برای تهیه کاپ کیک ها
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- قالب مافین فنجانی را با آستر کاغذی مخصوص کاپ کیک بپوشانید.
- آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
- در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
- در حالی که به هم زدن ادامه می دهید، به تدریج کره و سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
- حالا نیمی از مخلوط آرد، شیر و سپس آرد باقی مانده را اضافه کنید و مطمئن شوید که پس از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
- خمیر را به طور مساوی بین فنجان های قالب مافین آماده شده تقسیم کنید.
- روی هر کدام مقداری از موادی که برای مغز کیک ها آماده کردید، به شکل یک تپه پر کنید.
- حدود 20 تا 25 دقیقه اجازه دهید گاپ کیم ها داخل فر بپزند.
- اجازه دهید کاپ کیک ها چند دقیقه در قالب خنک شوند، سپس آن را روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
طرز تهیه خامه فراستیگ روی کاپ کیک ها
- طرز تهیه خامه فراستیگ را در بخش های قبلی کامل آموزش دادیم
- ودانستید برای آماده کردن فراستیگ روی کیک و شیرینی باید خامه غلیظ، پودر قند و خامه ترش را در یک کاسه متوسط با همزن میزنیم تا مخلوط سفت شود.
- حالا با کمک یک قیف چرخشی از خامه فراتستینگ را روی هر کیک کوچک بریزید و با دارچین تزیین کنید.