صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه پتله پلو همدانی خوشمزه

طرز تهیه پتله پلو همدانی خوشمزه

طرز تهیه پتله پلو همدانی خوشمزه

طرز تهیه پتله پلو همدانی خوشمزه

طرز تهیه پتله پلو همدانی خوشمزه

پتله پلو همدانی

مواد لازم پتله پلو همدانی

برنج ۳ پیمانه
گندم آسیاب شده  ۱.۵ پیمانه
لوبیا چیتی   1 پیمانه
پیاز  ۱ عدد بزرگ
کشمش  ۱/۲ پیمانه
 گردو خرد شده  ۱/۲ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
پیاز داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پتله پلو همدانی

لوبیا چیتی را از روز قبل بخیسانید تا نفخش گرفته شود سپس با کمی آب و نمک بپزید.

پتله را به مدت 2 ساعت در آب بخیسانید.

برنج را هم با کمی نمک در آب بخیسانید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و به تفت  دادن ادامه دهید تا پیازها طلایی شود.

آب پتله را دور بریزید و سپس پتله را به قابلمه اضافه کنید.

2 لیوان آب به قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید به مدت 40 – 50 دقیقه بجوشد و آبش تمام شود تا گندم ها کاملا نرم شوند.

برنج را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید ، کمی زردچوبه به آب برنج اضافه کنید تا رنگش زرد شود و وقتی پختش کامل شد آبکش کنید.

کف قابلمه را ته دیگ نان لواش یا سیب زمینی بگذارید و یک لایه برنج و یک لایه پتله و یک لایه لوبیا چیتی را لا به لا به قابلمه اضافه کنید تا مواد تمام شود و پتله پلو را دم بگذارید.

در آخر کمی زعفران روی برنج ریخته و سرو کنید.

کشمش و گردو را با کمی کره تفت دید تا کشمش ها پف کند. در صورت تمایل میتوانید کمی پیاز داغ به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش کنید و روی برنج را با این ترکیب تزئین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید