طرز تهیه کاکائو کارخانه با پودر کاکائو برای نوروز 1403
طرز تهیه شکلات خانگی با استفاده از پودر کاکائو
کاکائو یکی از خوشمزه های هر آشپزخانه است شما میتوانید به راحتی در خانه انواع کاکائوهای شکلاتی را درست کنید. شکلات کاکائویی های خانگی را باید در یخچال را فریزر و با در بسته نگهداری نمایید. اگر برای تهیه کاکائوی خانگی از کره استفاده کنید زمان ماندگاری آن کمتر خواهد شد ولی اگر برای تهیه کاکائو از کره صاف قنادی استفاده نمایید میتوانید تا چند ماه شکلات را نگهداری کنید.
شکلات خانگی:
کاکائو یا شکلات خانگی
زمان آماده سازی : 1 ساعت
پودر کاکائو | 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
کره نرم شده در دمای اتاق | دو سوم لیوان |
شکر | نصف لیوان |
شیر چرب | دو سوم لیوان |
پودر قند | یک چهارم لیوان |
طرز تهیه کاکائو با پودر کاکائو
طرز تهیه کاکائو یا شکلات خانگی
برای تهیه کاکائو یا شکلات خانگی آب را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته روی حرارت بگذارید به جوش آید و شعله را کم کنید.
کره و پودر کاکائو الک شده را در ظرفی کوچکتر مخلوط نموده و روی آب در حال جوش قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند.
1 لیوان آب گرم به کاکائو اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود.
شعله را کمی زیاد کنید ولی مراقب باشید کاکائو به جوش نیاید. بعد از این که مواد کاملا ذوب شدند از روی حرارت بردارید.
شکر و پودر قند را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
شیر ولرم را به کاکائو اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود. در این مرحله میتوانید از همزن استفاده کنید.
قالب دلخواهتان را چرب کردن و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل رویش مغز بگذارید و اجازه دهید یک شب در فریزر بماند.
در صورتی که میخواهید شکلاتتان روشن تر باشد میتوانید مقدار بیشتری شیر اضافه کنید و برای سفت شدن 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در شیر حل کرده به شکلات اضافه کنید.
برای طعم دار شدن شکلات میتوانید از شیرهای طعم دار مثل شیرنارگیل یا شیر موز استقاده کنید.
شکلات تخته ای:
مواد لازم تهیه شکلات تخته ای
پودر کاکائو | 30 گرم |
پودر قند | 35 گرم |
روغن صاف قنادی یا کره | 100 گرم |
طرز تهیه شکلات تخته ای
برای درست کردن شکلات تخته ای خوشمزه خانگی کتری را از آب پر کرده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
روغن قنادی را داخل کاسه ای فلزی گذاشته روی کتری قرار دهید تا با حرارت غیر مستقیم ذوب شود.
سپس کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد.
پودر قند و پودر کاکائو را الک کرده به آن اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
دوباره کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و به مدت 2 دقیقه به آرامی هم بزنید تا حالت روان پیدا کند.
کاکائوی تخته ای را در قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
از این مایع کاکائو میتوانید برای تهیه شکلات چیپسی هم استفاده کنید.
طرز تهیه شکلات چیپسی
برای تهیه شکلات چیپسی میتوانید مایع شکلات را داخل قیف ریخته و شکلات را داخل قالب های سیلیکونی شکلات چیپسی بریزید. یا این که کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و قطرات کوچکی از شکلات را داخل سینی بیندازید و سپس سینی را در فریزر قرار دهید.
شکلات ها را بعد از آماده شدن باید در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.