صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه کیک اسپرسو سریع و آسان خانگی

طرز تهیه کیک اسپرسو سریع و آسان خانگی

طرز تهیه کیک اسپرسو سریع و آسان خانگی

طرز تهیه کیک اسپرسو سریع و آسان خانگی

طرز تهیه کیک اسپرسو سریع و آسان خانگی

طرز تهیه کیک اسپرسو ساده و خوشمزه

کیک اسپرسو یک کیک عصرانه خوشمزه با طعم اسپرسو و کاکائو است که میتواند بهترین انتخاب برای همراهی
با یک لیوان چای یا یک فنجان قهوه باشد.

در دستور کیک اسپرسو ، معمولا از ترکیب طعم اسپرسو و کاکائو تهیه می شود.

شما میتوانید از دستور کیک اسپرسو شکلاتی برای مهمانی ها و دورهمی ها استفاده کنید.

در ادامه مقاله با آموزش کیک اسپرسو به روش های مختلف با ما همراه شوید.

 

کیک اسپرسو شکلاتی

مواد لازم کیک اسپرسو شکلاتی

تخم مرغ کوچک۵ عدد
شکر ۱ و نیم پیمانه
 قهوه اسپرسو۱ فنجان
شیر ولرم۱۸۰ میلی لیتر
 روغن مایع۲۱۰ میلی لیتر
آرد۴۳۰ گرم
پودر کاکائو⅓ پیمانه
 بکینگ پودر۳ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
مواد لازم سس شکلاتی
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای۱ فنجان
پودر قهوه در صورت تمایل۱ قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک اسپرسو شکلاتی

برای تهیه کیک قهوه اسپرسو را درست کنید و کناری بگذارید خنک شود.

تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 7 – 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

قهوه و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید.

آرد ، بکینگ پور و نمک را در سه مرحله مرحله با  الک کردن به تخم مرغ اضافه کرده و

با لیسک به حالت دورانی با تخم مرغ مخلوط نمایید.

کف قالب را با روغن مایع چرب کرده و مایع کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار بدهید تا بپزد.

کیک را از فر بیرون آورده و کناری بگذارید کاملا خنک شود.

برای تهیه سس شکلاتی روی کیک خامه صبحانه را درون کاسه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم و روان شود.

شکلات خرد شده یا رنده شده را به همراه پودر قهوه به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

در صورت تمایل میتوانید قهوه را از ترکیب سس شکلات حذف کنید تا طعم اصیل شکلات را روی کیک احساس کنید.

اجازه دهید کمی سس شکلات از حرارت بیوفتدسپس عسل را به آن اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود زمانی

که کمی سس غلیظ شد روی کیک بریزید و سرو نمایید.

 

کیک با قهوه اسپرسو

مواد لازم کیک با قهوه اسپرسو

شیر   ۱ پیمانه
 شکر۱ ونیم پیمانه
 آرد ۲ پیمانه
 تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
پودر قهوه ۳ تا ۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
 بیکینگ پودر ۳ قاشق مربا خوری
 روغن مایع به مقدار لازم
پودر کاکائو۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک با قهوه اسپرسو

این دستور کیک اسپرسو بدون نیاز به همزن برقی است و میتوانید تمام مراحل مخلوط کردن کیک را با همزن دستی انجام دهید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده 3 بار الک کنید.

تخم مرغ ، شکر و وانیل را هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

روغن و پودر کاکائو را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.

پودر قهوه را با شیر مخلوط کنید و سپس به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.

آرد را در 2 مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود.

کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته به مدت 30 – 40 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180  درجه سانتیگراد گرم شده است قرار بدهید تا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید